Standhouders

Henrieta Stielstra Nuna Zortg                                                                                                                       

Leone Lourens Thuis in optiek

Huib van der Wal professionele levensverhalen                                                                                         

Rian Hermus RianT Welzijn

Albert Bonthuis Marco Wonen                                                                                                                    

Petra Kwakman Charmant Lingerie

De Ducdalf Espel                                                                                                                                         

Corine Westerloo Praktijk Hou-Vast                                                                                                                                   

Rode Kruis Noordoostpolder

Bewindvoerder M. van der Velde                                                                                                                 

PCOB

Ans Dohmen-Bakker, rouw en verliesbegeleider/uitvaartspreker                                                               

Uitvaartonderneming Jan Holtland

Studio te Gast Roelfien Wuestenenk                                                                                                             

Gebr. Huizinga Tweewielers Marknesse

Samobiel Marknesse  

Kledingcentrum Roest

Hoveniersbedrijf Kers                                                                                                                              

Essenzio Pedicure Mona Krol

De Markehof Marknesse

De Knutselkeet                                                                                                                                               

De Vier Jaargetijden bloemstylisten

Lida Metsemakers diëtiste

Zorgboerderij Op de Wurf

Hoeve Marant

Dith Design is niet aanwezig maar heeft wel ons fantastische logo ontworpen!


Details

Leone Lourens, van Thuis in Optiek is gediplomeerd optometrist en orthoptist en zij bezoekt al acht jaar haar cliënten thuis, om in alle rust, een oogmeting uit te voeren. Hiervoor heeft zij speciale draagbare meetapparatuur, zoals onder andere een autorefractor, waarmee automatisch uw sterkte kan worden bepaald en een oogdrukmeter. Vervolgens adviseert zij u graag een prachtige bril uit de grote collectie monturen en geeft zij uitgebreid advies over de vele soorten glazen.

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken in de Oogmeetpraktijk aan de Colijnlaan 8 te Emmeloord. Neem contact op via 06 44396850 of info@thuisinoptiek.nl


Verlies is ingrijpend en betekent altijd verandering. 'Hoe moet ik nu verder', 'Wat heb ik allemaal te regelen', zijn vragen die mensen die een verlies hebben geleden stellen. Naast een luisterend oor, help ik u, Henrieta Stielstra, bij het vinden van antwoorden op eventuele hulpvragen.

Ongeveer zes weken na de datum van de uitvaart, neem ik contact met u op en worden o.a. de volgende punten besproken:

-Hoe gaat het met u?

-Hoe kijkt u terug op de dag van de uitvaart?

-Ervaart u voldoende steun uit uw omgeving?

-Kan ik u ergens mee helpen?

De nazorg wordt u aangeboden via samenwerkende uitvaartondernemers. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden.


Voordat u het weet bent u mantelzorger, een grote verantwoording, geboren uit liefde voor de medemens. Iedereen wil graag het beste voor zijn familie, buur, kennis of vriend. Door afstand of door een druk bestaan, is er soms ‘gewoon’ geen tijd om ondersteuning, aandacht, individuele begeleiding of toezicht te bieden. RianT Welzijn neemt de ondersteuning van u over en biedt hierin een helpende hand door er te ‘zijn’ met oprechte aandacht. De ideale mantelzorger, u kunt ‘m zomaar plotseling zijn!

Het verhaal van de familie in boekvorm: een uniek cadeau! Hoe leuk is het om te lezen uit wat voor familie je komt? Wat je ouders en/of grootouders allemaal hebben beleefd. De familie die een deel van je persoonlijkheid heeft bepaald. Hoe boeiend is het om te lezen hoe je ouders of grootouders met elkaar omgingen? Hoe ze spraken, hoe ze in het leven stonden? Natuurlijk is het ook gewoon leuk om de familiegeschiedenis niet te laten verdampen, van het boek te genieten en de familiebanden aan te halen. Familiebiograaf Huib van der Wal kan dit professioneel voor u verzorgen.

Wij zijn Gebr. Huizinga Tweewielers en verkopen o.a. elektrische fietsen. Heeft u wat hulp nodig bij het fietsen en u zou graag willen dat dat makkelijker gaat, dan zijn er elektrische  fietsen. Een elektrische fiets is een fiets die door een elektromotor aangedreven wordt, al dan niet in combinatie met spierkracht. Ook wel fietsen met een trapondersteuning ge


noemd en dit wordt ervaren als fietsen met de wind in de rug. Wilt u wat van deze elektrische fietsen proberen of wilt u informatie hierover, kom dan langs en ervaar hoe makkelijk dat fietst. Ook kunt u ons vinden aan de Breestraat 42 te Marknesse.

De Knutselkeet is een gezellige plek om samen met vrienden, familie of collega’s creatief bezig te zijn.

Het aanbod bestaat uit verschillende leuke workshops en verrassende dagarrangementen.

Ook zijn er knutselclubs voor volwassenen en kinderen en het BREICAFÉ. 

Bij de Knutselkeet is het mogelijk een arrangement op maat af te spreken voor groepen vanaf 4 personen.

We maken samen met u een programma voor bijvoorbeeld een TEAMBUILDINGSDAG, BEDRIJFSUITJE, FAMILIE-UITJE, een VRIJGEZELLENFEEST of een KINDERFEESTJE.
De Knutselkeet verzorgt graag uw creatieve dagje uit!

Roest kledingcentrum is een familie bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat . Wij voeren een breed assortiment voor een betaalbare prijs voor de dames- en herenmode. Onze winkel bestaat uit 400 m2 verkoopoppervlakte, met daarin ruime paskamers, een gezellige koffiehoek en een ruim toilet. Daarnaast is onze winkel geheel rolstoelvriendelijk. Wij zullen er alles aan doen om u het winkelen zo aangenaam mogelijk te maken met een persoonlijk advies en een gerichte service. Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten.


Lida Metsemakers, diëtist Lida Metsemakers is diëtist en specialist op het gebied van Emotie eten. Zij begeleidt vrouwen (en mannen) naar blijvend gewichtsverlies zonder jojo effect met de methode ‘Emotie-eten de Baas’. Lida Metsemakers: ‘Emotie-eten krijgt steeds meer aandacht als de oorzaak van overgewicht. Veel mensen herkennen de situatie waarin je ’s avonds op de bank zit, met een reep chocola of zak chips. Voor je het weet is de zak chips leeg en achteraf baal je hier flink van. Ik geef mensen inzicht in deze situaties en ook handvatten om de controle terug te krijgen op hun eetgedrag. En dit kan op elke leeftijd!’


Levensexecuteur: In een levenstestament geeft u een volmacht aan iemand die u vertrouwt. Diegene regelt uw persoonlijke en financiële zaken als u dat zelf niet meer kunt. U houdt de regie in eigen handen. Ook kunt u een toezichthouder aanwijzen. Een levensexecuteur kan die rol van gevolmachtigde of toezichthouder op zich nemen. Beschermingsbewind: Bij wilsonbekwaamheid kan de rechter een beschermingsbewindvoerder aanstellen om uw belangen te behartigen. Ik ben erkend door de rechtbank en sta in het register van levensexecuteurs. Mijn specialisatie is het behartigen van belangen van ouderen en mensen met een beperking.


Koken, lekker eten en gezelligheid aan tafel – drie dingen die heel belangrijk voor mij zijn. Ik hou van het hele proces; de voorbereiding, de uurtjes in de keuken en de gezelligheid aan tafel! De opleiding tot Orthomoleculair Epigenetisch therapeut heeft mijn interesse in voeding in relatie tot gezondheid doen groeien. Koken deed ik al graag en zo is “Studio TeGast”, waar mensen, voeding en gezondheid samen komen, ontstaan Bij een lezing, een kookworkshop of in individuele begeleiding wil ik mijn kennis en erringervaringen graag met u delen. 

Hoeve Marant 'Wonen voor mensen met dementie' Hoeve Marant is een kleinschalige woonzorgvoorziening en biedt plek aan 12 bewoners, met een CIZ indicatie voor dementiezorg. Het verblijf is huiselijk en bevindt zich in het buitengebied tussen Kraggenburg en Vollenhove. Een 'eigen' team van professioneel geschoolde en betrokken medewerkers staat dag en nacht klaar om de bewoners te omringen met veel aandacht. De kleinschaligheid én voldoende personeel biedt de mogelijkheid om persoonsgericht te werken, afgestemd op de behoefte van de bewoners. Behalve contact met de huisarts zijn er, indien noodzakelijk, contacten met de specialist ouderengeneeskunde, de fysio- en ergotherapeut en diëtiste.
Marco Marknesse woonadviseurs is een eigentijdse woonwinkel met stijlvolle meubelen, fauteuils, gordijnen, linnenkasten, boxsprings, pvc-vloeren, waterbedden, bankstellen en shutters voor het gehele huis en kwalitatief hoogwaardige woonformules. U vindt er naast de Binnenhuisadviseurs ook Ha+-selectie (een eigentijdse meubelcollectie met een knipoog naar design), De Meubelier (complete meubelcollectie) en Box & Springs (boxsprings met de beste prijs-/kwaliteitverhouding). Bij Marco Marknesse slaapadviseurs vindt u alles voor de slaapkamer met collecties van de bekende merken. Op onze website vindt u een greep uit onze collectie. Voor het echte woongevoel moet u natuurlijk een kijkje komen nemen!

Komfie het comfortabele chemomutsje op maat. Als je chemo moet ondergaan, heb je al genoeg aan je hoofd! Je haar valt uit en je hoofdhuid kan gevoelig zijn, dus wil je een mutsje wat lekker zit, maar ook iets wat gewoon leuk staat én bij jou past. Een muts die je altijd in allerlei omstandigheden kunt dragen, iets waarvan je vergeet dat je het op hebt. Stel er zelf eentje samen in jouw favoriete model, kleur en materiaal: een muts op maat dus! Er is geen muts hetzelfde, maar dit delen ze allemaal: • Valt over de haargrens dus goed bedekkend.

• Zacht materiaal dus heel comfortabel.

• Heerlijk zachte voering in kleur naar keuze. • Flexibel door het haak/breiwerk dus vormt

   zich naar jou hoofd.

• Kan gewoon gewassen worden dus     

   makkelijk in het onderhoud.

Medisch pedicure Essenzio gaat over uw voeten. Uw voeten die dagelijks minimaal uw lichaamsgewicht dragen. Die vele kilometers afleggen. De trap nemen. Links en rechts worden neergezet. Die voeten worden nog wel eens vergeten. Naast de standaard pedicure en cosmetische behandelingen, behandelt Essenzio als medisch pedicure ook diabetische voet, reumatische voet en risicovoet. Onze pedicurepraktijk in Emmeloord is op de begane grond dus makkelijk toegankelijk maar we komen op verzoek ook bij onze cliënten thuis, Kom gerust langs voor meer informatie of vragen over wat u zelf kunt doen of de pedicure voor u kan betekenen.